Postup
Na cesto zmiešame nad parou cukor, med, vajcia a maslo, miešame do zhustnutia. Pridáme trošku sódy bikarbóny, miešame ďalej a potom postupne zamiešame aj preosiatu múku.
Pripravené cesto rozdelíme na 6 dielov, každý rozvaľkáme na plát, dáme na plech vystlaný papierom na pečenie a v rúre vyhriatej na 200 °C pečieme postupne niekoľko minút dozlatista.
Na plnku vymiešame najprv maslo s cukrom dopenista. Do zohriateho mlieka pridáme škrob a miešame do zhustnutia. Pripravený puding necháme vychladnúť, potom ho postupne vmiešame do vyšľahaného masla. Dochutíme rumom.
Na upečený plát natrieme lekvár a spojíme s druhým plátom, ten potrieme plnkou, priložíme ďalší plát, potrieme ho lekvárom, opäť priložíme ďalší plát a potrieme plnkou, priložíme piaty plát, potrieme lekvárom, položíme posledný plát a celý koláč potrieme krémom a obsypeme orechmi. Necháme do druhého dňa odležať.