Postup
Rozbif:
Mäso očistíme od šliach a blán tak, aby nám zostal krásny čistý valček mäsa. V mixéri rozmixujeme cesnak, sójovú omáčku, worcester, dijonsku horčicu, olej, soľ a korenie. Zmes vylejeme na mäso a poriadne vmasírujeme. Mäso preložíme na plech a pečieme pri teplote 180 °C na sonde tak, aby bola teplota v strede mäsa 55 °C (ak nemáme sondu, použijeme teplomer na grilovanie, s ktorým pravidelne meriame teplotu).
Zelenina:
Zeleninu očistíme a nakrájame na menšie kúsky, mrkvu na kocky, cibuľu na mesiačiky. Poukladáme do skla. Vodu, ocot, cukor, bobkový list, korenie a soľ dáme do hrnca a privedieme k varu. Nalejeme do skla zo zeleninou, sklo zatvoríme a otočíme dolu viečkom. Uistíme sa, že sklo neprepúšťa. Necháme chladnúť pri izbovej teplote.
Majonéza:
Všetky suroviny zmiešame v mise tak, aby sa spojili.
Limonáda:
Bazalku rozdrvíme barovým mažiarom alebo v rukách, pridáme sirup podľa chuti a zalejeme minerálkou/sódou
Záver:
Z chleba odkrojíme väčší krajec, opečieme z každej strany, rozbif nakrájame na tenké plátky a poukladáme na chlieb. Mäso pokropíme majonézou. Poukladáme zeleninu.