Postup
Čokoládu polámeme na kúsky a spolu s maslom a smotanou prevaríme. Vylejeme do misky a dáme na 2 hodiny vychladiť do chladničky.
Rúru rozohrejeme na 180 °C.
V miske 1 minútu šľaháme ručným šľahačom vajcia s horúcou vodou. Pridáme cukor a šľaháme ďalšie 2 minúty. Nakoniec primiešame múku a kukuričný škrob a krátko prešľaháme. Malou lyžičkou naberáme na plech vystlaný papierom na pečenie malé kúsky cesta a vytvarujeme kolieska. Na polovicu koliesok dáme orech a pečieme 12 minút. Necháme vychladnúť.
Zvyšok orechov posekáme a pridáme do vychladenej vyšľahanej zmesi. Kolieska bez orecha potrieme krémom a prikryjeme kolieskom s orechom a poprášime kakaom.