Postup
V malej panvici rozpálime olej, pridáme listy šalvie a orestujeme. Vyberieme z oleja a dáme na papierovú utierku, aby sa zbavili tuku.
V stredne veľkom hrnci roztopíme maslo, pridáme šalotku a cesnak.
Sušené huby zalejeme vriacou vodou a necháme postáť asi 10 minút. Vodu odložíme, ryžu presypeme do stredne veľkého hrnca a na miernom ohni prehrejeme. Pridáme brandy, soľ a mleté čierne korenie. Privedieme do varu a varíme asi 2 minúty. Následne pridáme vodu z húb, 250 ml vývaru a za stáleho miešania varíme. Keď sa vývar odparí, pridáme ďalších 250 ml a miešame asi 25 minút. Ryža musí byť polomäkká.
Hrniec odstavíme a nasypeme nastrúhaný parmezán, premiešame a pridáme horúce mandľové mlieko.
Na panvici rozohrejeme maslo a olej, huby nakrájame na plátky a restujeme asi 15 minút. Dochutíme soľou a korením.
Na tanieri dozdobíme opečenou šalviou a restovanými hubami.