Postup
Quacamole:
Avokádo rozrežeme na polovicu, vyberieme kôstku a vydlabeme. Paradajku rozkrojíme, vydlabeme dužinu a mäsitú časť nakrájame na kocky. Cibuľu nasekáme najemno. Čili rozrežeme, vyberieme jadierka a nakrájame. Koriander nasekáme na jemno. Všetky suroviny vmiešame do roztlačeného avokáda. Vymiešame súvislú zmes. Ochutíme limetovou šťavou, soľou a korením.
Trhané rebro:
Rebro osolíme a okoreníme. Vložíme do hrnca. Nahrubo nakrájame cibuľu, pridáme k mäsu spolu s očisteným cesnakom. Zalejeme masťou a konfitujeme 12 hodín pri 120 °C.
Salsa:
Všetky suroviny nakrájame na malé kocky a zmiešame. Môžeme dochutiť limetovou šťavou. Čedar nastrúhame. Ľadový šalát nakrájame. Majonézu zmiešame s výpekom z mäsa. Podávame všetko v samostatnej miske a vyskladáme si na tortillu jedlo podľa vlastnej chuti.