Slnečnicové semiačka (minimálne 2 hodiny namočených vo vode), 1 pohár sušených paradajok aj s olejom, cesnak, soľ, cibuľu, kajenské korenie, namočené semiačka scedíme a dáme do väčšej misy. Pridáme k nim na štvrtiny nakrájanú cibuľu, nasekaný cesnak, a spolu s paradajkami všetko vymixujeme ručným mixérom. Ideálne nie úplne dohladka, aby bolo čo chrumkať a dosiahli sme efekt mäsového tatáráku. Potom už len dochutíme soľou a korením.
Sme radi, že vám môžeme prinášať netradičné recepty z rôznych kútov sveta, plné chutí a inšpirácií. Ak hľadáte ďalšie jedinečné pokrmy, ktoré oslovia vaše chuťové poháriky, neváhajte a vyskúšajte aj náš recept na nebryndzové pirohy. Skvelý zážitok zaručený!