DOMÁCE MINILANGOŠE S TRHANÝMI LÍČKAMI
Ingredience
cesto na domáce langoše
1 kg
hovädzie líčka
soľ
mleté čierne korenie Dobrá cena
mletá sladká paprika
olej Coop PREMIUM
1 čili paprička
2 PL
paradajkového pretlaku Dobrá cena
1 ČL
hnedého cukru
200 g
červenej cibule
Postup
Cesto na domáce langoše si spravíme podľa nášho predchádzajúceho receptu.
Mäso umyjeme, osolíme a okoreníme. Vložíme do pekáča a poriadne polejeme olejom.
V miske premiešame paradajkový pretlak, vodu, cukor a nasekanú čili papričku. Touto zmesou podlejeme mäso.
Dáme do rúry piecť na 5 a pol hodiny pri 130 °C. Po upečení vidličkami natrháme a premiešame s výpekom.
Servírujeme s nakladanou cibuľkou.