Uložiť
Porcie 14
Príprava
390 min.
Náročnosť
Cena

DOMÁCE MINILANGOŠE S TRHANÝMI LÍČKAMI

Ingredience

cesto na domáce langoše
1 kg
hovädzie líčka
soľ
mleté čierne korenie Dobrá cena
mletá sladká paprika
olej Coop PREMIUM
1 čili paprička
2 PL
paradajkového pretlaku Dobrá cena
1 ČL
hnedého cukru
200 g
červenej cibule

Postup

Cesto na domáce langoše si spravíme podľa nášho predchádzajúceho receptu. Mäso umyjeme, osolíme a okoreníme. Vložíme do pekáča a poriadne polejeme olejom. V miske premiešame paradajkový pretlak, vodu, cukor a nasekanú čili papričku. Touto zmesou podlejeme mäso. Dáme do rúry piecť na 5 a pol hodiny pri 130 °C. Po upečení vidličkami natrháme a premiešame s výpekom. Servírujeme s nakladanou cibuľkou.
Recept → DOMÁCE MINILANGOŠE S TRHANÝMI LÍČKAMI

Ohodnotiť recept

Kategórie