Morčacie s pórom a cestovinou
Ingredience
600 g
morčacích pŕs
1
pór
500 g
cestovín penne Dobrá cena
1 téglik
smotany na varenie Tradičná kvalita
200 ml
vývaru
soľ
mletá červená paprika Dobrá cena
olej Coop PREMIUM
tymian
100 g
strúhaného syra
Postup
Pór nakrájame na kolieska, morčacie prsia na rezančeky. Na oleji opečieme najskôr pór, potom pridáme mäso a dobre opečieme. Dochutíme soľou, mletou červenou paprikou aj tymianom a podlejeme vývarom.
Mäso dusíme domäkka, potom pridáme smotanu a necháme už len krátko prehriať. Posypeme ešte nastrúhaným syrom a necháme rozpustiť. Už nevaríme.
Cestoviny uvaríme na skus v osolenej vode, podávame s pripraveným mäsom v omáčke.