Uložiť
Porcie 2
Príprava
0 min.
Náročnosť
Cena

Nepečená ananásová torta

Ingredience

1,5 bal.
detských piškót
ananásový sirup
trochu rumu
1
veľká konzerva ananásu
1 bal.
pudingového prášku
s vanilkovou príchuťou
250 g
masla Tradičná kvalita
200 g
práškového cukru
1 téglik
smotany na šľahanie Mamičkine dobroty

Postup

Tortovú formu vypláchneme studenou vodou a naukladáme na dno aj po bokoch piškóty, ktoré najprv namočíme do zmesi ananásového sirupu a rumu. Šťavu z ananásového kompótu doplníme na 300 ml a použijeme na prípravu pudingu. Hotový puding necháme vychladnúť. Maslo vyšľaháme s cukrom dopenista a po častiach doňho zašľaháme vychladnutý puding. Polovicu pripraveného krému natrieme na piškóty, navrch rozdelíme nakrájaný scedený ananás, opäť poukladáme namočené piškóty, potrieme zvyšným krémom, dozdobíme ešte kúskami ananásu a dáme do chladničky, najlepšie na noc alebo aspoň na 4 hodiny. Vychladenú stuhnutú tortu ozdobíme dotuha vyšľahanou šľahačkou.
Recept → Nepečená ananásová torta

Ohodnotiť recept