Uložiť
Porcie 4
Príprava
25 min.
Náročnosť
Cena

Opekané gnocchi alebo šúľance so zeleninou

Ingredience

1
cuketa
1
zväzok zelenej cibuľky
200 g
kokteilových paradajok ZELOVOC
2
strúčiky cesnaku ZELOVOC
3
stonky oregana
125 g
slaniny Dobrá cena nakrájanej na kocky
400 g
chladených gnocchi
alebo šúľancov
2 PL
olivového oleja Tradičná kvalita
1/2 ČL
instantného
zeleninového vývaru
50 g
syra parmezán
soľ
mleté čierne korenie Dobrá cena

Postup

Umytú cuketu prekrojíme na polovicu po dĺžke a nakrájame na plátky. Zelené cibuľky umyjeme, očistíme a nakrájame na plátky. Umyté paradajky prekrojíme, cesnak olúpeme a nakrájame na plátky. Zo stoniek oregana otrháme lístky. Kocky slaniny opečieme dochrumkava a vyberieme. Na vypečenom tuku opečieme čerstvé chladené gnocchi alebo šúľance. Opekáme dozlastista a vyberieme. Do panvice pridáme olej a pripravenú zeleninu na ňom opečieme. Vsypeme aj gnocchi alebo šúľance a tiež slaninu. Podlejeme 125 ml vody, pridáme instantný vývar a povaríme asi 3 minúty. Ešte dochutíme soľou a korením, posypeme parmezánom a hneď podávame.
Recept → Opekané gnocchi alebo šúľance so zeleninou

Ohodnotiť recept

Kategórie