Uložiť
Porcie 4
Príprava
40 min.
Náročnosť
Cena

PEČENÁ TRESKA S ORECHOVOU KRUSTOU

Ingredience

4
filety tresky Tradičná kvalita
35 g
strúhanky Dobrá cena
50 g
vlašských orechov
40 g
masla Tradičná kvalita
½ ČL
soli
1 PL
parmezánu
2 PL
nasekanej petržlenovej vňate

Postup

V miske zmiešame strúhanku, na drobno nasekané orechy, parmezán, petržlenovú vňať a soľ. Pridáme na menšie kúsky nakrájané studené maslo a urobíme mrveničku.

Zapekaciu misku vytrieme maslom. Tresku osušíme a vložíme do zapekacej misky. Na rybu utlačíme mrveničku a dáme piecť do vyhriatej rúry na 180 °C 20 minút.

Podávame s varenými zemiakmi poliatymi maslom a petržlenovou vňaťou.

Ohodnotiť recept

Kategórie