Uložiť
Porcie 4
Príprava
25 min.
Náročnosť
Cena

Pečeňová nátierka

Ingredience

30 g
slaniny Dobrá cena
200 g
pečene (podľa chuti kuracia,
bravčová, hovädzia
alebo kačacia)
40 g
cibule ZELOVOC
2
malé strúčiky cesnaku ZELOVOC
soľ
mleté čierne korenie Dobrá cena
majorán Dobrá cena

Postup

Slaninu nakrájame nadrobno a rozpražíme na panvici. Na slanine potom opečieme olúpanú, nadrobno nakrájanú cibuľu a pridáme tiež nakrájanú očistenú pečeň. Všetko spolu sprudka opekáme a dochutíme soľou, korením, prelisovaným cesnakom aj majoránom. Keď zmes trochu vychladne, rozmixujeme ju a podávame s hriankami alebo čerstvou bagetou.
Recept → Pečeňová nátierka

Ohodnotiť recept

Kategórie