Uložiť
Porcie 4
Príprava
80 min.
Náročnosť
Cena

REBIERKA V PAPRIKOVEJ MARINÁDE

Ingredience

1,5 kg
bravčových rebier
1 PL
mletej sladkej papriky
1 ČL
kajenskej papriky
1 ČL
oregana
soľ
mleté čierne korenie Dobrá cena
6 PL
olivového oleja Tradičná kvalita
2
strúčiky cesnaku ZELOVOC

Postup

Rebierka umyjeme a osušíme. V miske zmiešame sladkú papriku a kajenskú papriku, oregano, soľ a mleté čierne korenie. Prilejeme olej a pridáme očistený a prelisovaný cesnak. Marinádou potrieme rebierka, aby boli obalené. Grilujeme/pečieme z každej strany 15 - 20 minút. Podávame s čerstvým chlebom, horčicou a chrenom.
Recept → REBIERKA V PAPRIKOVEJ MARINÁDE

Ohodnotiť recept

Kategórie