Uložiť
Porcie 2
Príprava
35 min.
Náročnosť
Cena

Rybacia polievka z Komárna

Ingredience

hlava a vnútornosti z kapra
soľ
celé čierne korenie Dobrá cena
1
cibuľa ZELOVOC
150 g
koreňovej zeleniny
2 PL
masla Tradičná kvalita
30 g
pšeničnej krupice
ocot na dochutenie

Postup

Dobre umytého a očisteného kapra dáme do hrnca spolu s nadrobno nakrájanou cibuľou a dochutíme soľou, korením. Keď je rybacie mäso uvarené, vývar scedíme a dáme doňho variť nadrobno nakrájanú zeleninu. Krupicu opražíme na masle a potom ju pridáme do polievky. Ešte krátko povaríme a polievku na záver dochutíme troškou octu. Rybacie mäso oberieme a nakrájame do polievky.
Recept → Rybacia polievka z Komárna

Ohodnotiť recept

Kategórie