Šalát s grilovanými šampiňónmi
Ingredience
4
veľké šampiňóny ZELOVOC
1
šalotka
1
mladá cibuľka
100 g
mladého špenátu
3
paradajky ZELOVOC
1
hlávka mladého šalátu
hrsť
vlašských orechov
soľ
mleté čierne korenie Dobrá cena
olivový olej Tradičná kvalita
1 až 2 PL
medu Mamičkine dobroty
pažítka
Postup
Šalát nakrájame na štvrtiny.
Nakrájame si aj šampiňóny, šalotku, mladú cibuľku a paradajky – restujeme ich na rozpálenom olivovom oleji, osolíme a okoreníme.
Do panvice pridáme med a vlašské orechy, všetko poriadne premiešame, nech sa nám spoja chute, a posypeme nasekanou pažítkou.
Pripravenú opečenú zmes primiešame k nakrájanému šalátu.
Na záver pridáme ešte špenát, paradajky a môžeme servírovať.