Uložiť
Porcie 4
Príprava
90 min.
Náročnosť
Cena

TOFU KLUB SENDVIČ

Ingredience

1
citrón ZELOVOC
2 PL
horčice Mamičkine dobroty
1 ČL
cukru
7 PL
olivového oleja Tradičná kvalita
400 g
tofu
4
vajcia Coop PREMIUM
12 plátkov
bieleho toastového chleba
2
paradajky ZELOVOC nakrájané na plátky
1
červená cibuľa
4 listy
ľadového šalátu
4 PL
majonézy Mamičkine dobroty
4 PL
kečupu Mamičkine dobroty
soľ
mleté čierne korenie Dobrá cena

Postup

Tofu nakrájame na 8 plátkov a dáme do plytkej misky. Citrón vytlačíme a kôru nastrúhame. 3 lyžice citrónovej šťavy zmiešame s horčicou, nastrúhanou kôrou, cukrom a 5 lyžicami olivového oleja. Dochutíme soľou a čiernym korením. Marinádu nalejeme na tofu a necháme asi hodinu marinovať. Potom tofu vyberieme z marinády a necháme odkvapkať. Marinádu odložíme na neskôr. Na panvici rozohrejeme olivový olej a tofu opečieme z každej strany. Potom na panvici spravíme 4 volské oká. Na tanier dáme 4 plátky chleba, na každý dáme volské oko. Na vrch uložíme paradajky a prikryjeme znova chlebom. Následne dáme plátky tofu, cibuľu, list šalátu a lyžicu marinády. Zvyšné chleby natrieme majonézou a kečupom a položíme na vrch.
Recept → TOFU KLUB SENDVIČ

Ohodnotiť recept

Kategórie