Uložiť
Porcie 4
Príprava
30 min.
Náročnosť
Cena

Tradičné slovenské kapustové fliačky

Ingredience

400 až 500 g
cestovín – fliačkov Dobrá cena
1
menšia hlávka
bielej kapusty
1
červená cibuľa
soľ
mleté čierne korenie Dobrá cena
olej Coop PREMIUM
1 PL
kryštálového cukru

Postup

Fliačky uvaríme vo vriacej vode podľa návodu na obale. Kapustu aj cibuľu nakrájame nadrobno. Na panvici rozpálime olej, opečieme na ňom cibuľu. Pridáme k nej jednu polievkovú lyžicu kryštálového cukru a nakrájanú kapustu. Kapustu pomaly opekáme a dochutíme soľou aj korením. Hotovú udusenú kapustu pridáme k fliačkom, zamiešame a môžeme servírovať.
Recept → Tradičné slovenské kapustové fliačky

Ohodnotiť recept

Kategórie