Vyprážaný kapor v syrovej strúhanke
Ingredience
Postup
Očistené podkovičky z kapra dáme do mlieka a necháme niekoľko hodín odležať, potom vyberieme a osušíme. Vajcia rozšľaháme a pridáme do nich prelisovaný cesnak. Môžeme podľa chuti aj osoliť. Strúhanku zmiešame s nastrúhaným syrom. Podkovičky z kapra najprv obalíme v hladkej múke, potom v rozšľahaných vajciach a nakoniec v syrovej strúhanke. Pripravené kúsky kapra vyprážame v horúcom oleji dozlatista. Podávame teplé so zemiakmi alebo šalátom.
Sme radi, že vám môžeme prinášať netradičné recepty zo Slovenska ale aj z rôznych kútov sveta, plné chutí a inšpirácií. Ak hľadáte ďalšie jedinečné recepty na hlavné jedlá, alebo recepty na polievky, ktoré oslovia vaše chuťové poháriky, neváhajte a vyskúšajte aj náš recept na vianočnú kapustnicu. Skvelý zážitok zaručený!
