Uložiť
Porcie viac
Príprava
25 min.
Náročnosť
Cena

CHLEBOVÝ ČIPS S BRYNDZOU A REBARBOROU

Ingredience

1
starší chlieb alebo bageta
100 g
bryndze Mamičkine dobroty
nakladaná rebarbora
2 PL
medu Mamičkine dobroty
lúpané drvené mandle
bylinky na dozdobenie

Postup

Starší chlieb alebo bagetu si nakrájame väčším nožom na tenké plátky, poukladáme na papier na pečenie a pečieme v rúre vyhriatej na 110 °C približne 20 minút do chrumkava. Takto pripravené chipsy vieme skladovať aj niekoľko týždňov.

Na chlieb si nadrvíme májovú bryndzu, pridáme kúsky rebarbory naloženej v sladko-kyslom náleve, opečené drvené mandle a pokvapkáme medom. Na dozdobenie môžeme ešte použiť bylinky.

Recept → CHLEBOVÝ ČIPS S BRYNDZOU A REBARBOROU

Ohodnotiť recept