Uložiť
Porcie 4
Príprava
35 min.
Náročnosť
Cena

HOVÄDZIA ROŠTENKA S OMÁČKOU Z ČERVENÉHO HROZNA

Ingredience

4
steaky z vysokej roštenky
hrubozrnná soľ
čierne korenie Dobrá cena
100 g
červeného hrozna
soľ
hovädzí vývar
medu Mamičkine dobroty

Postup

Na panvici roztopíme med, pridáme vývar a hrozno. Varíme na miernom ohni, kým omáčka nezhustne. Mierne osolíme a stiahneme z ohňa. Mäso na krájame na steaky asi 4 centimetre hrubé a necháme pri izbovej teplote odpočinúť okolo 30 minút. Potom ich položíme na rozpálenú panvicu a opekáme asi 4 minúty z každej strany. Po upečení ich položíme na teplý tanier, zakryjeme alobalom a necháme odpočinúť. Pred podávaním osolíme a okoreníme. Podávame s tarhoňou.

 

Sme radi, že vám môžeme prinášať netradičné recepty zo Slovenska ale aj z rôznych kútov sveta, plné chutí a inšpirácií. Ak hľadáte ďalšie jedinečné recepty na hlavné jedlá, alebo recepty na polievky, ktoré oslovia vaše chuťové poháriky, neváhajte a vyskúšajte aj náš recept na vegánske sushi. Skvelý zážitok zaručený!

Recept → HOVÄDZIA ROŠTENKA S OMÁČKOU Z ČERVENÉHO HROZNA

Ohodnotiť recept

Kategórie