Uložiť
Porcie 4
Príprava
20 min.
Náročnosť
Cena

Hrianky s fazuľkami a volským okom

Ingredience

4 krajce
chleba
1
cibuľa
4
vajcia
2 strúčiky
cesnaku
2 PL
olivového oleja
1 PL
mletej červenej papriky
200 ml
pasírovaných paradajok
400g
fazule v konzerve
petržlenová vňať
soľ
mleté čierne korenie

Postup

Cibuľu nakrájame na mesiačiky a cesnak na plátky. V hlbšej panvici rozohrejeme olej a orestujeme cibuľu a cesnak. Pridáme mletú papriku, pasírované paradajky a osolíme a okoreníme. Po pár minútach pridáme fazuľu a privedieme do varu.

Na panvici rozohrejeme olej a po jednom pridáme vajcia, aby sa nám spravili volské oká.

Chlieb nasucho opečieme a potrieme cesnakom. Potom naň dáme fazuľu a volské oko, dozdobíme petržlenovou vňaťou.

Ohodnotiť recept

Kategórie