Oškvarková nátierka s domácou nakladanou zeleninou a chlebom
Ingredience
Postup
Namleté oškvarky zmiešame s najemno nakrájanou šalotkou, vajcom uvareným na tvrdo, údenou paprikou, kečupom, horčicou, soľou, korením a nastrúhaným cesnakom. Cibuľu a stopkový zeler nakrájame (cibuľu na tenké mesiačiky, stopkový zeler na tenké rezy po šírke), prevaríme nálev (voda, cukor, ocot, všetky ostatné korenia a semiačka) a zalejeme cibuľu a zeler. Poháre zatvoríme a otočíme dole vrchnákom. Necháme pri izbovej teplote vychladnúť.
Sme radi, že vám môžeme prinášať netradičné recepty zo Slovenska ale aj z rôznych kútov sveta, plné chutí a inšpirácií. Ak hľadáte ďalšie jedinečné recepty na hlavné jedlá, alebo recepty na polievky, ktoré oslovia vaše chuťové poháriky, neváhajte a vyskúšajte aj náš recept na pikantné grilované kuracie krídielka. Skvelý zážitok zaručený!
