Uložiť
Porcie 4
Príprava
55 min.
Náročnosť
Cena

RYBACIE BURGERY SO ŠPENÁTOM

Ingredience

600 g
rybacích filetov bez kože
1
rožok
200 ml
mlieka Mamičkine dobroty
1 PL
masla Tradičná kvalita
2
jarné cibuľky
3 hrste
baby špenátu
3 strúčiky
cesnaku ZELOVOC
2 PL
petržlenovej vňate ZELOVOC
2
vajcia Coop PREMIUM
1 ČL
horčice Mamičkine dobroty
3 PL
strúhanky Dobrá cena
olej Coop PREMIUM
soľ
mleté čierne korenie Dobrá cena

Postup

Rybie filety pomelieme alebo nasekáme na jemno.

V miske zalejeme mliekom na drobno nakrájaný rožok a necháme rozmočiť.

Nadrobno nakrájanú cibuľku opečieme na masle, pridáme cesnak a potom špenátové listy a podusíme 3 minúty. Necháme vychladnúť.

Nasekanú rybu zmiešame so špenátom, vňaťou, vajcami, horčicou, namočeným rožkom a strúhankou. Ochutíme soľou a čiernym korením. Zmes premiešame a necháme 10 minút odstáť.

Rukami vyformujeme hrubšie placky a opekáme z každej strany 4 minúty.

Podávame s novými zemiakmi.

Ohodnotiť recept

Kategórie