RYBACIE BURGERY SO ŠPENÁTOM
Ingredience
600 g
rybacích filetov bez kože
1
rožok
200 ml
mlieka Mamičkine dobroty
1 PL
masla Tradičná kvalita
2
jarné cibuľky
3 hrste
baby špenátu
3 strúčiky
cesnaku ZELOVOC
2 PL
petržlenovej vňate ZELOVOC
2
vajcia Coop PREMIUM
1 ČL
horčice Mamičkine dobroty
3 PL
strúhanky Dobrá cena
olej Coop PREMIUM
soľ
mleté čierne korenie Dobrá cena
Postup
Rybie filety pomelieme alebo nasekáme na jemno.
V miske zalejeme mliekom na drobno nakrájaný rožok a necháme rozmočiť.
Nadrobno nakrájanú cibuľku opečieme na masle, pridáme cesnak a potom špenátové listy a podusíme 3 minúty. Necháme vychladnúť.
Nasekanú rybu zmiešame so špenátom, vňaťou, vajcami, horčicou, namočeným rožkom a strúhankou. Ochutíme soľou a čiernym korením. Zmes premiešame a necháme 10 minút odstáť.
Rukami vyformujeme hrubšie placky a opekáme z každej strany 4 minúty.
Podávame s novými zemiakmi.