Uložiť
Porcie 2
Príprava
40 min.
Náročnosť
Cena

VEGAN BOWLS

Ingredience

šálka baby špenátu
1/2 šálky
nasekaných mandlí so šupkou
šálka quinoi
1
cvikla
1 šálka
mrkvy ZELOVOC
1 šálka
cherry paradajok ZELOVOC
1
avokádo
1 šálka
červenej cibule
Dresing:
3 PL
tahini
1 ČL
miso pasty
3 PL
javorového sirupu
1
citrón ZELOVOC
1 ČL
kurkumy
1 ČL
cesnakového prášku
soľ
korenie Dobrá cena
podľa potreby
voda

Postup

Vo vode si uvaríme quinou spôsobom ako ryžu v pomere 1:2.

Nakrájame na kocky mrkvu, cviklu a cibuľu a na pláty avokádo.

Vyrobíme si dresing: zmiešame tahini, miso mastu, javorový sirup, šťavu z citrónu, kurkumu, cesnakový prášok, soľ korenie, vodu.

Nakrájanú zeleninu poukladáme do misky, pridáme mandle a baby špenát. Dresingom zalejeme.

Ohodnotiť recept

Vyskúšajte tiež

Dušan varí: ŠIŠKY S MALINOVÝM KRÉMOM A SLANÝM KARAMELOM

Prejsť na recept