Vyprážaný teľací rezeň
Ingredience
Postup
Mäso umyjeme, usušíme a odblaníme. Potom ho nakrájame na rezne, naklepeme a jemne osolíme a okoreníme z oboch strán. Takto pripravené mäso máme pripravené na vyprážanie. Vajcia rozšľaháme a osolíme. Pripravené rezne obalíme najprv v múke a potom v rozšľahaných vajciach. Pomaly ich vypražíme na horúcom oleji z oboch strán. Počas vyprážania môžeme pre chuť pridať kúsok masla (stačí malý). Pred podávaním rezne pokvapkáme citrónovou šťavou a ozdobíme štvrtinkami dobre umytého citróna.
Sme radi, že vám môžeme prinášať netradičné recepty zo Slovenska ale aj z rôznych kútov sveta, plné chutí a inšpirácií. Ak hľadáte ďalšie jedinečné recepty na hlavné jedlá, alebo recepty na polievky, ktoré oslovia vaše chuťové poháriky, neváhajte a vyskúšajte aj náš recept na cícerová krém s kozím syrom. Skvelý zážitok zaručený!
