Uložiť
Porcie 4
Príprava
210 min.
Náročnosť
Cena

POCTIVÝ HOVÄDZÍ KOTLÍKOVÝ GULÁŠ

Ingredience

1 kg
hovädzieho mäsa na guláš
1
žltá cibuľa ZELOVOC
30 g
cesnaku ZELOVOC
2 PL
masti Dobrá cena
150 g
slaniny Tradičná kvalita
500 g
zemiakov ZELOVOC
300 g
čerstvej paradajky ZELOVOC
300 g
čerstvej papriky
2 g
čili
1
tmavé pivo
mletá sladká paprika Dobrá cena
soľ
korenie
bobkový list Dobrá cena
majorán Dobrá cena
nové korenie celé Dobrá cena

Postup

Cibuľu očistíme, nakrájame a restujeme do tmava. Pridáme slaninu nakrájanú na kocky, pridáme mäso nakrájané na väčšie kocky.

Opekáme, pokiaľ mäso nepustí šťavu. Mäso dusíme, pokým neodvaríme všetku tekutinu, až sa mäso začne lepiť na spodok hrnca.

Pridáme mletú papriku, čerstvú papriku a paradajku nakrájanú na kocky. Podlejeme vodou a pivom. Pridáme bobkový list, nové korenie, celé korenie, majorán.

Priebežne kontrolujeme. Keď bude mäso polomäkké, pridáme zemiaky.

Podávame s chlebom.

Ohodnotiť recept

Vyskúšajte tiež

Dominika varí: HLIVOVO-BAKLAŽÁNOVÝ GULÁŠ

Prejsť na recept