Uložiť
Porcie 3
Príprava
45 min.
Náročnosť
Cena

ŠPARGĽOVÉ RIZOTO S HRÁŠKOM

Ingredience

250 g
hnedej ryže basmati
500 g
zelenej špargle
100 g
mrazeného hrášku Dobrá cena
1 miska
baby špenátu
1
jarná cibuľka
olivový olej Tradičná kvalita
soľ
zeleninový vývar/ bio zeleninový bujón
bylinky: bazalka, petržlenová vňať, majoránka
klíčky (na ozdobu)

Postup

Hnedú ryžu prepláchneme vo vode, varíme do mäkka, necháme ju dôjsť pod pokrievkou. Na hlbokú panvicu si nalejeme olej, pridáme nakrájanú cibuľku, očistenú špargľu, 2 - 3 minúty restujeme a prilejeme vývar. Pridáme hrášok, nasekaný baby špenát, soľ, bylinky. Povaríme, premiešame, dozdobíme a podávame.
obrázok postupu

Ohodnotiť recept

Vyskúšajte tiež

HRÁŠKOVO–MÄTOVÁ POLIEVKA S ÚDENÝM TOFU A BIELOU FAZUĽOU
avatar

Dušan varí: HRÁŠKOVO–MÄTOVÁ POLIEVKA S ÚDENÝM TOFU A BIELOU FAZUĽOU

Prejsť na recept