BRAVČOVÁ CIGÁNSKA PEČIENKA V BRIOŠKE
Ingredience
1 kg
bravčovej krkovičky
horčica Mamičkine dobroty
10
strúčikov cesnaku ZELOVOC
1 l
zakysaného mlieka Mamičkine dobroty
20
koliesok sterilizovaného jalapeňa
soľ
mleté čierne korenie Dobrá cesta
5
cibúľ ZELOVOC
1
brioška
Postup
Mäso nakrájame na plátky a vyklepeme. Osolíme a okoreníme.
Zakysané mlieko zmiešame so 4 polievkovými lyžicami horčice a najemno nakrájaným cesnakom. Pridáme soľ a korenie. Vložíme naklepané mäso a necháme 24 hodím odpočívať.
Na panvici opečieme cibuľu nakrájanú na pásiky. Cibuľu stiahneme bokom a na panvici opečieme mäso. Na opečenú briošku natrieme horčicu, mäso a jalapeňo a prekryjeme druhým krajcom opečenej briošky.
![Recept → BRAVČOVÁ CIGÁNSKA PEČIENKA V BRIOŠKE Recept → BRAVČOVÁ CIGÁNSKA PEČIENKA V BRIOŠKE](https://www.netradicnerecepty.sk/image-other/551/bravcova-ciganska-pecienka-v-brioske.jpg?v=1701943226)
Kategórie
Vyskúšajte tiež
![VEGÁNSKE ZEMIAKOVÉ LOKŠE S MAKOVOU PLNKOU A LEKVÁROM](https://www.netradicnerecepty.sk/image-list/552/veganske-zemiakove-lokse-s-makovou-plnkou-a-lekvarom.jpg?v=1721037165)